Home
Kani-
Pawnshop
Kani-
Pawnshop
panttilainojen ja panttihuutokaupan hallinnointi
panttilainojen ja panttihuutokaupan hallinnointi
Ohjelman yleiskuvaus:
Pantti-ohjelmiston tärkein tehtävä on varmistaa sujuva asiakaspalvelu. Lisäksi käsiteltävät tiedot ovat luottamuksellisia rahaliikenteeseen liittyviä henkilökohtaisia tietoja, joten lainatietojen käsittely on oltava luotettavaa ja hyvin testattua.

Seuraava tavoite on varmistaa, että ohjelmisto auttaa virkailijoita toimimaan yhdessä saman kaavan mukaan siten, ettei tulkinnanvaraa, epäjohdonmukaisuuksia tai ylimääräistä selvittelyä tarvitsisi syntyä.

Nämä kaksi perusperiaatetta ohjelmisto pyrkii toteuttamaan mm. yksinkertaisilla tilannekohtaisilla käyttöliittymillä, ennaltamäärätyillä oletusarvoilla ja ohjaamalla arviomiehet toimimaan ja tallettamaan tiedot samoilla säännöillä. Nyt asiakas voi asioida minkä tahansa arviomiehen kanssa ja ohjelmisto näyttää totuudenmukaiset tiedot lainatiedoista ja kuluista. Tämä lopettaa henkilökohtaisten lupausten muistelemisen ja epäselvyyksien kyselemisen sekä siivoaa pois kaikenlaiset muistilaput ja systemoi toiminnan.

Esimerkiksi lakien noudattaminen, viranomaisyhteistyö, muistutukset asiakkaalle, huutokauppasiirrot, erilaisten maksujen huomioimiset, tilastot ja siirrot kirjanpitoon toimivat automaattisesti tai nappia painaen. Suurin osa muistiin perustuvasta käsityöstä ja stressistä voidaan antaa ohjelmiston huoleksi.

Ohjelman käynnistäminen vaatii arviomieheltä tunnistautumisen salasanalla, mutta seuraavaksi avautuu ohjelman pääasiallinen käyttöliittymä: